Menü Bezárás

ÉFT (ÉRZELMI FELOLDÁS TECHNIKA) tréningjeim ebben az évben

2024. február 24-25.,  március 23-24.,  április 27-28.,  május 25-26.,  június 29-30.,  július 27-28., 
augusztus 24-25.,  szeptember 28-29.,  október 26-27.,  november 30-dec.1.,  december. 28-29.
Jelentkezés: +36 (30) 661 8398  vagy  jelentkezem@husseineva.hu

avagy „a kezed mindig kéznél van” – 2 napos tanfolyamok Velencén

témakör: EFT, pszicho-akupresszúra, biologikus konfliktusoldás

típus: intenzív tréning, gyakorlati tanfolyam
tréner: Hussein Éva
időtartam: 2 napos tanfolyam, dátumok lásd fent 
helyszín: Velence, szervezés alatt
előfeltétel: nincs, de előnyös az 5 biológiai természettörvény online, ingyenes előadás megtekintése
létszámkorlát: nincs megadva
részvételi díj: 40.000 Ft / 2 nap / fő
jelentkezés: írásos előregisztráció kötelező a jelentkezem@husseineva.hu e-mail címen
jelentkezési határidő: nincs megadva

leírás, tematika:
      A tanfolyam kellő elméleti és gyakorlati ismeretet biztosít ahhoz, hogy energia-blokkjaidat feloldhasd, valamint a fizikai vagy a lelki elváltozás, tünet alapján megtalálhasd és ugyancsak feloldhasd a kiváltó lelki konfliktust is. Ez a két napos, intenzív tréning azért jött létre, mert nagyon gyakran azt tapasztalom, hogy az elváltozásban érintett személy a Biologika (új medicina) ismerete alapján megtalálja ugyan az elváltozást, „betegséget” kiváltó lelki konfliktusát, ám a teljes és végleges megoldáshoz szüksége van segítségre, főként visszaeső konfliktus-aktivitás esetén. Ezt a segítséget adja meg az ÉFT (pszicho-akupresszúra). 
      Az ÉFT egy olyan energia-pszichológiai módszer, amellyel szinte percek alatt megszüntethetők fájdalmas, (akár gyerekkori) gyötrő érzelmek, lelki traumák által okozott energia-blokkok. Pl.: szorongás, pánik, depresszió, poszttraumás stressz, fóbiák, függőségek, gyász, kudarc, veszteség, düh, harag, önértékelési problémák, fájdalmak, görcsök, asztmás roham, alvási zavarok, félelem….és még sok-sok más probléma. Gyors, hatásos, könnyű elsajátítani, és bárhol, bármikor alkalmazható. Az ÉFT lehetőségei korlátlanok, alkalmas krízistünetek (lelki, fizikai közérzet) elviselhetővé tételére is…

1. nap:
megismerkedünk a pszicho-akupresszúra elméletével, betekintünk a Biologikába, bemutatásra kerül néhány csoportos gyakorlat. Ezt követően megtanuljuk, hogyan oldjuk a biologikus konfliktusokat, a következmény és diagnózisközlési traumákat. A résztvevők páros és egyéni gyakorlatok során sajátítják el a módszert.

2. nap:
gyakorlati nap, ahol technikai részleteket is tanulunk, (aspektusok, korlátozó hiedelmek, Faster ÉFT), mialatt mindenki folyamatos segítséget kap a saját és mások lelki blokkjainak oldásához.

Előképzettség nem szükséges, de a Biologika (új medicina) ismerete előny lehet. Az ÉFT gyors rendkívül hatékony és könnyen megtanulható.

Célom, hogy minél több ember megismerhesse és rendszeresen alkalmazhassa ezt a módszert a testi és lelki egészsége érdekében.

Mindenkit szeretettel várok a tréningen!

Hussein Éva, tréner

Jelentkezéskor add meg:
1.) a tréning nevét, helyszínét és időpontját(!)
2.) pontos nevedet
3.) mobil számodat
4.) e-mail címedet

Helyszín : Velence, szervezés alatt 

Kapcsolat: jelentkezem@husseineva.hu vagy +36 (30) 661 8398