Menü Bezárás

Hussein Éva

„Huszonöt évvel ezelőtt egy kedves barátunk meghalt tüdőrákban. Az ő szenvedése, kálváriája indított el engem akkor a természetes gyógymódok felkutatása és folyamatos megismerése útján. Sokkoló volt tehetetlenül szemlélni miként vall kudarcot a hagyományos orvostudomány, mennyire nem veszi figyelembe, hogy az ember egy élő, érző lény. A rendszerváltás után egyre több könyv jelent meg a természetes gyógymódokról és így alkalmam volt folyamatosan képezni magam. Szeretem az embereket. Sok barát és ismerős tőlem kért tanácsot, segítséget egészségi problémáiban és én szívesen segítettem. Néhány éve EFT -vel (betegségeket, kellemetlen elváltozásokat kiváltó érzelmi blokkok, traumák, szorongás, stressz, fóbiák, függőségek és egyéb lelki konfliktusok feloldása, megszüntetése pszichológiai akupresszúrával) foglalkozom és ezzel kapcsolatban ismertem meg az új medicinát, biologikát. Megdöbbentő és egyben megnyugtató élmény volt számomra. Hamer dr. áldozatos munkájának eredményei egyértelműen és láthatóan bizonyítják, hogy a „betegségek” 98%-a lelki eredetű és ha a lelki problémát megoldjuk, akkor a folyamat visszafordul és a szervezetünk meggyógyítja önmagát. Jó lenne, ha minél több emberhez eljutna ez az ismeret: senkinek nem kell többé meghalnia rákban vagy más gyógyíthatatlannak tűnő „betegségben”, hogy nem létezik betegség, csak értelmes biológiai különprogamok vannak, hogy nem létezik a rettegett áttét… és a látszólag negatív tünetek legtöbbször a gyógyulás jelei… Hamer doktor, Barnai Roberto és még sok más általuk képzett társunk vállalja fel ezt a felvilágositó – segítő tevékenységet. Előadóként is örömmel segitek mindenkinek abban, hogy tájékozódjon, tudatossá váljon, és kézbe vegye gyógyulása, egészsége irányítását, alakulását.”

Biologika, újmedicina, EFT, FasterEFT témában
– rövidebb, 1-2 órás alapismeretek ismeretterjesztő előadást tart-e?                 igen
– hosszabb, egy vagy több napos előadást, tanfolyamot tart-e?                        igen, részletek itt husseineva.hu/treningek/

Biologika, új medicina és EFT, FasterEFT konzultációt vállal:                             igen                           A személyes konzultáció díja 25 ezer Ft / 2 óra.

Hussein Éva videói online megtekinthetők a biologika.tv-n külön lejátszási listáján itt: eva.biologika.tv